Családi társasjáték készült a fenntartható fejlődési célokról

Az ENSZ megbízásából 20 nyelven elérhető ingyenes társasjáték készült „Go Goals” („Hajtsunk rá a célokra”) néven. Ahhoz ugyanis, hogy a 2030-ra kitűzött 17 fenntarthatósági cél megvalósuljon, az újabb generációkat is be kell vonni.

Bár magyarul nem letölthető a papír alapú társasjáték, egyszerűen megérthető és idegen nyelv gyakorlására is kiváló, kb. 8 éves kortól. A társasjáték játszva tanítja és szórakoztatja a gyerekeket úgy, hogy közben a többi családtag is tanulhat újat. Ha a COVID-19 járvány véget ér, egy megváltozott világban kell újraterveznünk az életünket, és a globális problémák megértése mindenkinek még fontosabbá válik, ebben is segít a játék.

A társasjáték letöltéséhez nem szükséges regisztrálni, feliratkozni, de az e-mail címünk megadásával újabb ingyenes kártyacsomagokat küldenek. Ingyenesen letölthető a tábla, a játékszabály, a hajtogatható bábuk és dobókocka (ezek más társasjátékból is kölcsön vehetőek), továbbá kezdő kártyacsomag az alábbi linken: https://go-goals.org/downloadable-material/.