Sorsfonó Önismereti Egyesület

Általános cél

Az egyesület működési területén élők önismeretének, életvezetési tudatosságának fejlesztése, szükséges eszközök tanítása. Munkánkat az oktatási-, szociális- és egészségügyi intézményeket kiegészítve, velük együttműködve, az általuk le nem fedett hiányterületeken végezzük. A serdülő korútól az idősig kívánjuk megszólítani a régió lakosságát, olyan pszichésen egészséges embereket, akik életminőségük javítását tűzték ki célul.

Tevékenységek

Egyesületünk munkáját 3 közösség-és értékteremtő műhelyben végzi. A szolgáltatások jellegének, és a célcsoport igényeinek megfelelően különböző helyszíneken zajlik. 2017-ben több mint 1000 fő vett részt személyesen valamilyen módon rendezvényeinken, vette igénybe szolgáltatást.

Az általunk alkalmazott munkaformák változatossága több szinten is bekapcsolódási lehetőséget nyújt, az egyszerű érdeklődéstől, a személyiségfejlesztésen át a terápiás munkáig. Előnyben részesítjük azokat a módszereket, technikákat, melyek közvetlenül és több szinten mozgatják meg a személyiséget, a személyes gyógyító hatás mellett kollektív kulturális értéket is közvetítenek.

Galéria